12 december 2006

Een DANKJEWEL aan ms Bibi.....



Wat een surprise weer toen we thuis kwamen van college en op ons buro een pakje vonden from Holland.....

Laika en Bibi's bijzondere beestenboek vonden we erin, compleet gesigneerd met persoonlijke opdrachtjes, en niet alleen maar voor ons, maar ook voor alle bloodbrothertjes here with us, vier-voetertjes, zowel als twee-potertjes.

Weer twee lieve nieuwe "kindertjes" voor onze speciale boekenkast.

Wat worden we toch verwend, hiervoor was mr Kees Spiering al zo lief met Geen houden aan, en nu u ook al.

Met heel veel dank van ons allemaal, en speciaal ook dank voor de opdrachtjes en de grote moeite om al onze naampjes voorin als twinkelsterretjes te laten schitteren.
Juist dat maakt deze twee exemplaren zo supertjes special en onvervangbaar unique.
Iederen van ons voelt zich nu persoonlijk aangesproken, en is er supertjes trots op.

We hadden uw twee boeken hier al, besteld via onze friend Hans in Tilburg Holland, maar die zijn neutraal, zonder persoonlijke opdrachtjes.

Maar we hebben hier ook een dutch close bestfriend, Oliver-Diego (zijn naam heeft u ook als sterretje vermeld), die erg vaak uw twee boeken (zonder opdrachtjes ) van ons leende omdat ook hij de liefde voor de dieren zo bijzonder met ons deelt.

Nu we uw persoonlijk gesigneerde exemplaren hebben, zijn we van plan om onze twee eerste boeken (zonder opdrachtjes) aan hem te geven. Wat zal hij er sterretjes-twinkelend blij mee zijn, ook al omdat hij in die van ons (met opdrachtjes) ook zijn twinkelsterretje terug kan vinden.

Nogmaals dank en groetjes ook aan mr JP en ms Sien,

Laika, Bjelka, Strjelka, Bowie, Diego, Duif, Bart-Jan, Tim, Oliver-Jonathon, Oliver-Diego, Marvin, Robin, Rogier, Jeroen, Fabian, Saman, Thomas, Jurgen, Vincent, Brandon, Bjorn, Sven, Percival, Leroy, Peter, Esther, oma Astrid, Martijn, Lennart en Maikel.